Vickie Jo

Vickie Jo Ringgaard Diget er født i 1981 i Århus og er uddannet som proffesionel danselærer og dommer. Vickie Jo er ligeledes uddannet coach med fokus på motivation.

Til daglig arbejder Vickie Jo Marketing- og eventmanager hos Bakken Bears.

Vickie Jo har mange års erfaring indenfor undervisning i dans og shows, foredrag, coaching, koreografering og model jobs..

Du kan booke Vickie Jo til danseundervisning:
Danseundervisning i "Vild med dans", 80'er disco, les lancier, Zumba, "Vild med dans" som dans uden partner samt show dance.

Du kan booke Vickie Jo til show:
Danseshow med Mads Vad eller med René Christensen, som også har deltaget i "Vild med dans" som professionel danser. KLIK HER

Du kan booke Vickie Jo til foredrag:

FOREDRAG - ALDRIG SET FØR:
Vickie Jo arbejder i øjeblikket på et nyt spændende "foredrag". Noget der aldrig er set før. Tør du tage chancen og booke hende ? .

 

HVORDAN BOOKER MAN VICKIE JO

Booking af Vickie Jo sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvad du ønsker at booke Vickie Jo til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud på booking af Vickie Jo, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Book Vickie Jo og få et sjovt, charmerende og underholdene minde med kvikke kommentarer og smil på læben.
Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk