Michael Olesen

Du kender Michael Olesen fra Vild med dans, hvor han har deltaget siden 2007, hvor han blev nr. 7 med Anne Louise Hassing. I 2008 blev det til en flot 3. plads med skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis. I 2009 dansede han sig til en 4. plads med Lisa Lents og i 2010 en 6. plads med Dicte. I 2011 blev det til en 8. plads med Pia Allrslev og i 2012 en 4. plads med Camilla Bendix. I 2013 dansede Michael med kagedronningen Mette Blomsterberg, hvor de blev nr. 6 og sluttelig har han i 2014 danset med Line Kruse.

Du kan booke Michael Olesen til danseundervisning:
Danseundervisning i fx. standard, latin, Hip Hop, 70-80’er disco, Zumba og Les Lanicer,  mv. Ligesom du også kan booke ham som konferencier, koreograf.

Du kan booke Michael Olesen til show:
Danseshow sammen med Mie Moltke eller Katrine Bonde.

Du kan booke Michael Olesen til foredrag:
Michael Olesen kan bookes til nedenstående foredrag og han tilpasser også gerne et foredrag specifikt til dit arrangement. Michael tilbyder følende standard foredrag:

Hvordan laver man en toppræsentation (Som sportsudøver eller i forretningslivet)
Mental opbygning og forberedelse (som sportsudøver og som forretningsperson)
Vild med dans - i rampelyset og bag facaden

 

HVORDAN BOOKER MAN MICHAEL OLESEN

Booking af Michael Olesen sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvad du ønsker at booke Michael Olesen til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud på booking af Michael Olesen, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Book Michael Olesen og få et sjovt, charmerende og underholdene minde med kvikke kommentarer og smil på læben.
Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk