Book Claudia Rex

Claudia Rex har danset siden hun var 3 år og har vundet mange mesterskaber. Claudia Rex er bl.a. Danmarksmester adskillige gange, har vundet sølv ved de Nordiske Mesterskaber og repræsenteret Danmark til verdensmesterskaberne. 

I Vild med Dans deltog Claudia Rex i 2009 med Basim, i 2010 med fodboldspilleren Patrik Wozniacki og i 2011 med bokseren Patrick Nielsen og I 2012 dansede Claudia Rex med TV-vært Joakim Ingversen, som hun vandt sammen med. I 2013 dansede hun med fodboldspiller Mads Laudrup og i 2014 blev Claudia Rex nr. 2 sammen med skuespiller Johannes Nymark.

Du kan booke Claudia Rex til danseundervisning:
Danseundervisning i fx. standard, latin, 70-80’er disco, børnedans, mv. Ligesom du også kan booke Claudia Rex som konferencier og koreograf.

Du kan booke Claudia Rex til show:
Danseshow sammen med Mads Vad. KLIK HER

Du kan booke Claudia Rex til foredrag:
Claudia Rex kan bookes til nedenstående foredrag, men hun laver også gerne et foredrag specifikt til dit arrangement, fx. om at sætte sit et mål.

Vild med dans - i rampelyset og bag facaden

 

HVORDAN BOOKER MAN CLAUDIA REX

Booking af Claudia Rex sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvad du ønsker at booke Claudia Rex til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud på booking af Claudia Rex, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Book Claudia Rex og få et sjovt, charmerende og underholdene minde med kvikke kommentarer og smil på læben.

 

Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk