Lai Yde

Lai Yde er en dansk skuespiller som er uddannet fra Statens Teaterskole i 1999 og modtog Årets Talentpris ved Reumertuddelingen i 2003. Lai Yde har både medvirket i teaterstykker, radioteater, kort- og novellefilm samt TV-serier. I 2004 tog han en videreuddannelse som kunstnerisk erhvervskonsulent på Moving Arts and Business. Lai har bl.a. medvirket i Hotellet og Krøniken.

Lai Yde blev kendt i en bredere kreds, da han i 2007 medvirkede i Vild med dans, hvor han dansede med Mie Moltke, som han i dag danner par med privat.
 
Lai Yde og Mie Moltke har gang i mange nye tiltag og mange af projekterne handler om mystikken ved at være i et parforhold - alt det smukke der gemmer sig, og selvfølgelig også en masse udfordrende. De er igang med et nyt tv program, hvor de er de kompetente guider i et program om parforhold, kærlig og sex.
 
 
Du kan booke Lai Yde til foredrag:
En kønsbevidst virksomhed har det sjovere
 
 

HVORDAN BOOKER MAN 

Booking sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvem du ønsker  at booke og hvad du ønsker at booke din kendis til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk