Om Mads Vad Performance/Booking af kendte

Mads Vad Performance er en afdeling under VM Dans og består af – som navnet lyder – Mads Vad, som de fleste nok kender bedst fra TV-succesen ”Vild med dans” samt Lone Schindler Christensen, der igennem mange år har været PR/Pressechef for Mads Vad og forestået bookinger af ham.

Mads Vad har stor erfaring med at underholde den danske befolkning og med sin charme, gode humør og velovervejet indhold af programmer til arrangementer, sørger Mads for at der altid er kvalitet i den underholdning som du kan booke hos Mads Vad Performance, uanset hvilken kendis du vælger.

Lone Schindler Christensen har igennem sit hverv som PR/Pressechef for Mads Vad og booking af Mads Vad erhvervet en stor erfaring med, hvad der ønskes og hvad der fungerer til de forskellige typer arrangementer, hvad enten der er tale om små eller store arrangementer.

Hos Mads Vad Performance kan du booke kendte danskere til dit arrangement. Vi tilbyder en række kendte personer, som kan være med til at gøre dit arrangement til en uforglemmelig dag.

Mads Vad Performance sætter kvalitet og service i fokus, når vi tilbyder underholdning til dit arrangement, hvad enten det er et stort firmaarrangement eller et polterabend blandt venner.

Vores logo er i guld og stjernen funkler. Det er fordi vi gerne vil give dig en eksklusiv og uforglemmelig oplevelse, når du booker stjerner hos os.

Hos Mads Vad Performance kan du booke kendte undervisere/foredragsholdere/entertainere til din temadag, personalefest, polterabend, bryllup, fødselsdag, foredrag, kongres, reception, fyraftensmøde og meget mere.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med at gøre dagen uforglemmelig ved at sammensætte et program til dig, som passer lige præcis til de ønsker som du har.

Vi glæder os til at forkæle dig og dine medarbejdere/venner med underholdning i stjerneklasse.

SE REFERENCER HER

Vi glæder os til samarbejdet med jer.

Mads Vad
Indehaver
Lone Schindler Christensen
Daglig leder
   
 
Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk