Frederik Nonnemann

Frederik Nonnemann startede sin dansekarriere som 8 årig på en danseskole i Lyngby. I starten dansede Frederik samtidig med at han både sejlede og spillede badminton. Men som årene gik, skulle der træffes et valg om, hvor passionen og energien skkulle fokuseres.

Valget faldt på dans og gennem sin dansekarriere har Frederik rejst hele verden rundt for at turnere og opnå højere placeringer på den internationale rangliste, samtidig med at han har undervist på diverse danseskoler.

Grundet Frederiks placeringer og høje humør, nåede Frederiks navn frem til Mastiff, som valgte at inkludere ham på holdet med de professionelle dansere i Vild med dans. Dette har været en af de største oplevelser i hele Frederiks liv.

Du kan booke Frederik Nonnemann til danseundervisning:
Danseundervisning i fx. standard, latin, 70-80’er disco, brudevals, Les Lancier, Hip Hop, Streetdance, showdance mv. Ligesom du også kan booke ham som konferencier og koreograf.

Du kan booke Frederik Nonnemann til show:
Danseshow sammen med hans professionelle partner Camilla Stoltenberg og sammen med hans Vild med dans partner fra 2014 Tine Baun. KLIK HER

Du kan booke Frederik Nonnemann til foredrag:
Frederik Nonnemann kan bookes til følgende foredrag: 

Talent og Vilje
Din hjerne er din egen stopklods
Vild med dans - i rampelyset og bag facaden

 

HVORDAN BOOKER MAN FREDERIK NONNEMANN

Booking af Frederik Nonnemann sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvad du ønsker at booke Frederik Nonnemann til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud på booking af Frederik Nonnemann, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Book Frederik Nonnemann og få et sjovt, charmerende og underholdene minde med kvikke kommentarer og smil på læben.
Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk