Book Mie Moltke

Mie Moltke har været elitedanser i 10 år og har dansen og bevægelse som sin ubetinget kærlighed. Efter at hun stoppede sin eltiedans-karriere er hun af mange mest kendt fra Vild med Dans, som hun har deltaget i 9 sæsoner.

Mie har en stor passion omkring selvudvikling, spiritualitet og kvindelighed og har gennem flere år udviklet konceptet FeminineFlow, som har bevægelsen/kroppen som 100% udgangspunkt og kerne.

Mie er desuden uddannet parterapeut og Danse Coach. 

Mie Moltke danner privat par med skuespiller Lai Yde. Lai og Mie har gang i mange nye tiltag og mange af projekterne handler om mystikken ved at være i et parforhold - alt det smukke der gemmer sig, og selvfølgelig også en masse udfordrende. De er igang med et nyt tv program, hvor de er de kompetente guider i et program om parforhold, kærlig og sex.

 

Du kan booke Mie Moltke til danseundervisning: 

Danseundervisning i fx. standard, latin, 70-80’er disco, børnedans, Zumba, les lancier mv. Ligesom du også kan booke hende som konferencier og koreograf.

Du kan booke Mie Moltke til show:
Danseshow sammen med Thomas Evers Poulsen eller Michael Olesen. KLIK HER

Du kan booke Mie Moltke til FeminineFlow:
Mie Moltke tilbyder FeminineFlow kun til kvinder. Læs mere KLIK HER


Du kan booke Mie Moltke til foredrag:
Mie Moltke kan bookes til en hel række foredrag og hun tilpasser også gerne et foredrag specifikt til dit arrangement. Mie Moltke tilbyder følende standard foredrag:

Kvinde - Giv slip - Fordi det gør dig lykkeligere

 

HVORDAN BOOKER MAN MIE MOLTKE

Booking af Mie Moltke sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvad du ønsker at booke Mie Moltke til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud på booking af Mie Moltke, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Book Mie Moltke og få et sjovt, charmerende og underholdene minde med kvikke kommentarer og smil på læben.
Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk