Evers og Elnegaard

 – musik så det svinger

Det perfekte band, hvad enten I skal holde bryllup, firmafest, fødselsdag, julefrokost, foreningsfest eller lignende arrangementer.

Evers & Elnegaard spiller danske og internationale hits tilbage fra de gode gamle Rock and Roll dage i 50' er og 60'erne, hen over fede hits fra 70'erne og over til lækker 80'er og 90'er musik. Selvfølgelig vil der også være helt nye numre fra dette år tusinds kunstnere.

Ud over klassiske radiohits har Evers & Elnegaard som en særlig specialitet Grand Prix hits som alle kan synge med på.

Evers & Elnegaard leverer musik og sang, professionelt og dansevenligt og sørger selvfølgelig for at musikken svinger i takt med dansen. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud på dansegulvet.

 

Thomas Evers Poulsen 

Han er nok mest kendt som danser i Tv2 programmet Vild med dans, men talentet rækker også ind i musikken.

 

Drømmen har han haft siden han første gang stod på scenen sammen med Kirsten Siggard og Søren Bundgaard tilbage i 1985 i Nykøbing Falster. 

Drømmen blev for alvor til virkelighed efter indsendelsen af sin sang til det danske melodi grand prix 2012, nummeret kom desværre ikke med, men gav mod på mere.

  

Troels Elnegaard Jørgensen 

Troels har sine rødder i dansemusikken. Han har igennem mange år spillet landet tyndt, sammen med en lang række musikere, med et repertoire der spænder vidt.

 

Musikken spreder sig over stort set alle musik-genrer fra evergreens til nye aktuelle numre. Alsidighed, entusiasme og stor musikalsk kompetence er ingredienserne i Troels' performance, så der skulle være noget for enhver alder og smag.

 

Ud over sang og dansemusik, kan Troels også levere eksklusiv og afdæmpet dinner musik på sit keyboard, som vil være velegnet til brug under middagen.

 

HVORDAN BOOKER MAN 

Booking sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvem du ønsker  at booke og hvad du ønsker at booke din kendis til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk