Under overfladen

v/ Cecilie Hother

Tager udgangspunkt i Cecilie's to arbejdspladser, TV2-vejret og Go Morgen Danmark. Her gives et indblik i den verden der udspiller sig omkring programmerne og nogle af de fantastiske oplevelser der følger med. Livet med live-tv: Hvordan er det at skulle performe, og ikke kunne have en off-dag. Hvordan finder Cecilie frem til give det bedste hun har hver dag, og håndterer følelsen af at dele meget af hendes liv med en stor del af Danmarks befolkning.

Med live-tv kan man hurtigt løbe ind i en masse problemer. Hvordan vender man problemerne så de bliver til positive prøvelser og udfordringer i stedet.

Med live-tv kommer nerver, hvordan kan de bruges konstruktivt? Cecilie løfter sløret for hvordan hun forsøger at lytte til sin krop og altid sørger for at have en gulerod foran sig og dermed holder sig motiveret. Fra Vejret til Vild med Dans. Hvilke oplevelser gav Vild med Dans?Alt fra venskab henover den fysiske udfordring til op- og nedturene, nervøsiteten og til sidst sejren.

Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk