Mit personlige atlas

v/ Cecilie Hother

Allerede fra barnsben startede Cecilie's rejse. Hun har gået i fem forskellige folkeskoler, og inden hun var 16, har hun boet i 7 forskellige byer. Cecilie har boet i USA og Caribien og rejst over hele verden.

Det at rejse er en stor del af Cecilie's personlighed og passion. Det at hun har rejst så meget allerede fra barndommen, har været med til at udvikle den person hun er idag.

Cecilie har blandt andet været i Himalaya, dykket i Brasilien, arbejdet på en vingård i Argentina, studeret psykologi i Caribien, været til heksedoktoren og oplevet dagligdagen i townships´ne og reddet elefanter i Afrika. Få en fornemmelse af det hele.

En anden rejse var Vild med Dans. En rejse der ikke blev fortaget på landjorden, men var en rejse på det menneskelige plan. En rejse som på mange måder har været skelsættende for hendes liv.

Få et indblik i Cecilie's livs mange forskellige rejser. De skønne og lærerige oplevelser de mange lande har givet hende, og hvor berigende frivilligt arbejde har været.

Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk