Cecilie Hother

Måske har hendes smil gjort en regnvejrsdag lidt mindre grå for dig?

Cecilie Hother begyndte tv-karrieren bag kameraet, fortsatte som producer på TV2-vejret inden hun sidenhen blev tv-vært på den anden side af linsen.

Derudover har Cecilie Hother også beskæftiget sig med så forskellige områder som film, guldsmedearbejde, frivilligt arbejde, rejser og studier i udlandet og meget, meget mere.

Cecilie Hother har haft et originalt og spændende liv, som har ført hende hele verden rundt. Det har arbejdsmæssigt ført hende fra det faglige vejr henover Go' Morgen Danmark videre til underholdningsprogrammet Vild med Dans, som hun i 2010 vandt sammen med dansepartneren Mads Vad. Derudover er hun et fast ansigt på TV2's sendeflade. Senest på TV2 Fri i Frihuset. 

Cecilie Hother har blandt andet deltaget i Zulu Djævleræs, Bingo Banko, Meyerheims, Go' Aften Danmark... og meget mere.
 
Du kan booke Cecilie Hother til Show:
Danseshow sammen med Mads Vad KLIK HER
 
samt Cecilies helt nye foredrag om 4 døgn alene i skoven, som blev sendt på TV2 Fri.

 

HVORDAN BOOKER MAN 

Booking sker ved at sende os en mail på booking@madsvadperformance.dk, hvor du skriver hvem du ønsker  at booke og hvad du ønsker at booke din kendis til. Du vil herefter få et uforpligtende tilbud, hvorefter du i ro og mag kan beslutte om du vil gøre brug af vores tilbud. Hvis du har et budget til arrangementet, er du velkommen til at oplyse os om dette, således at vi kan tilpasse bookingen til dit budget.

 

Mads Vad Performance (afd. under VM Dans) | CVR: 29611513 | Sommervej 19, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2894 9064 | booking@madsvadperformance.dk